Darujte radost na dálku

Dnešní doba je hodně zvláštní. Mnohem více své blízké a kamarády vidíme přes obrazovku počítače nebo po telefonu, než abychom si s nimi mohli popovídat osobně a stále nevíme, kdy to pomine.

Láskyplné tašky by vám chtěly pomoct toto nelehké období překonat. A tak se zrodila myšlenka darování radosti na dálkuTato služba je zdarma, platíte jako vždy jen vybrané produkty a dopravu.

 

Jak to funguje?

Do poznámky k objednávce připište "Radost na dálku".
Všechny láskyplné produkty zabalíme do krásného balicího papíru převázaného ozdobným provázkem a pošleme je přímo vašim blízkým.

Přidat můžete také vlastní vzkaz, který dostane obdarovaný v balíčku místo poděkování za nákup. Stačí ho také připsat do poznámky k objednávce. :)

 pouzdro-handmade-laskyplnetasky laskyplnetasky-loveyourself-malamini laskyplnasada-3-laskyplnetasky

Co je k tomu ještě potřeba?

  • Telefonní číslo obdarovaného, aby ho mohla doručovací služba zkontaktovat s informacemi o vyzvednutí nebo předání zásilky. Je možné napsat vaše, pokud balíček půjde na výdejní místo. Je ale potřeba si pak vykomunikovat s obdarovaným jeho vyzvednutí.
  • Adresa obdarovaného nebo adresa výdejního místa, kde si může balíček vyzvednout.

Obě informace vyplníte přímo do objednávky místo vašich údajů.

Email vyplňte váš vlastní, protože faktura vám přijde jako vždy jen elektronicky na email zadaný v objednávce.

 

Můžete si samozřejmě nechat slavnostně zabalit i balíček k vám domů! V tomto případě stačí požádat v poznámce o dárkové balení. Dříve to byla samostatná položka na eshopu. Bylo to ale komplikované a muselo být za poplatek.

 

Radost na dálku můžete udělat také jednoduše elektronickým dárkovým poukazem. Stačí si vybrat jeho hodnotu a my vám ho pošleme na email.

 

Tak komu uděláte Láskyplnými taškami radost vy? :) 

Zpět do obchodu