Rychle, ať vám neutečou!

Opouští nás ovečky, nejprodávanější vzor. Ulovte si poslední kousky a vystupte tak z davu.

NEJOBLÍBĚNEJŠÍ VZOR TÉMĚŘ VYPRODANÝ

Na eshopu na vás volají úplně poslední kousky z mé i vaše nejoblíbenější látky - Mezi ovečkami. K dostání jsou už jen malé taštičky a pouzdra na skladě, případně jejich sada. Skočí do košíků a budou fuč. Tak je honem odchytněte, než vám utečou navždy. Po těch se mi bude hrozně moc stýskat. :)

Jakpak asi vznikl název? Napadlo vás to někdy? Proč to nejsou prostě jen "Ovečky", ale nazvala jsem to "Mezi ovečkami"? ;)

oveckova-tasticka IMG_20210110_141238

 

KARI KVETE I NA TAŠTIČKÁCH

Rodinka Rozkvetlého kari se nám díky jedné krásné objednávce rozrostla o další členy. Z plátěnky a obalu na mobil se rozšířila také na všechny tři velikosti taštiček - mini, malé i velké. A tak se tato energií sršící kolekce rozrostla už na nespočet kousků včetně různých sad. Co na kolekci říkáte? :)
Látky ale ubývá a je možné, že se po ní za chvilku zapráší! Plátěnky z této kombinace jsou už top produktem a několik jich po světě chodí. :) V kombinaci se sladěnými taštičkami je to paráda!

velkasada-rozkvetlekari3 malatasticka-rozkvetlekari3 malasada-rozkvetlekari2

 

POSLEDNÍ ŠANCE K NÁKUPU

Rozloučíme se
také s projektovými pytlíčky a taštičkami s tulipány. Ty už od února v nabídce eshopu nenajdete. Bylo načase udělat v produktech pořádek a přichystat místo novinkám. Jak říká známé rozpočítadlo - "Ten, ten, ten, ten musí jít z kola ven!"


Ulovte si je ještě s výprodejovou slevou!

Projektové pytlíčky jsou skvělé nejen na vaše kreativní potřeby, ale také na hračky, na menší předměty při cestování nebo do úložných prostor pro lepší organizaci. Během roku vznikly tyto tři barvy a mohli jste je také vyhrát v soutěži na Instagramu u Kotvičky pohody. :)
Asi vás ale tolik neoslovily, a tak přenechají místo jiným nápadům.

 IMG_20200918_092002 IMG_20200918_092351 (1) IMG_20200918_092514

 
Tulipánové taštičky jsou jako plná náruč tulipánů, která vám nikdy neuvadne. A malá taštička vám zároveň udělá pořádek v kosmetice, větší taštička poslouží jako obal na diář.
Tulipány se vám ale více líbí uvnitř kousků z kolekce Love yourself a Rozkvetlého kari, a tak je až do posledního kousku využiju na místo jejich podšívky.

tulipany tulipany2


A tímto leden za chvíli končí a rozjede se únor. Ten, který mám jako vodnář nejradši. Nezapomeňte vyhlížet další článek, najdete v něm už brzy valentýnský slevový kód.

Zpět do obchodu