Tipy na originální levné dárky do 350 Kč

Hledáte jedinečný dárek pro svou kamarádku, sestru nebo maminku, ale nemáte zrovna peníze na rozhazování? Na e-shopu Láskyplné tašky seženete i levné dárky, které udělají každé ženě obrovskou radost. Šijeme je s láskou v Česku a u všech produktů si můžete vybrat vzor, který bude k vaší obdarované perfektně sedět. Krásný dárek od srdce nemusí stát mnoho!

1. Mini taštička na karty

Maličký, ale velmi praktický dárek. Do mini taštičky si může ukládat platební a věrnostní karty a mít je tak při nákupech hezky na jednom místě. Mini taštička může taky sloužit jako malá peněženka, nebo ji lze vzít s sebou na dovolenou a nosit v ní místní měnu. Může sloužit i jako obal na sluchátka, které jsou často zamotané nebo ztracené na dně tašky. Možností je spousta!

 

mini-tasticka-zimni-zahradka-laskyplnetasky mini-tasticka-stromy-laskyplnetasky mini-tasticka-sedmikrasky-laskyplnetasky
Mini taštička Zimní zahrádka
220 Kč
Mini taštička Stromy 220 Kč Mini taštička
Sedmikrásky 130 Kč

 

2. Malá kosmetická taštička

Prostory kabelek bývají nekonečné a často je nemožné v nich rychle najít rtěnku nebo pudr. Tato malá taštička bude pro každou ženu skvělým pomocníkem, jak mít kosmetiku hezky uspořádanou během celého dne. Vejde se do ní pudr, rtěnka, řasenka nebo menší krém. Kosmetické taštičky šijeme z designové bavlny nebo odolnější batohoviny, takže se vy ani obdarovaná nemusíte bát, že by je make-up ušpinil. Jednoduše ji také vyperete v pračce.

 

mala-kosmeticka-tasticka-podzimni-zahrada-laskyplnetasky mala-kosmeticka-tasticka-stromy-laskyplnetasky
Malá taštička
Podzimní zahrada 270 Kč
Malá taštička
Stromy 270 Kč

 

3. Malá kosmetická taštička long

Pokud s sebou ráda nosí během dne více kosmetiky, bude se jí perfektně hodit prodloužená kosmetická taštička. Je o asi čtvrtinu delší než její běžná verze a pojme tedy všechny kosmetické nezbytnosti. Vaše kamarádka nebo maminka tak bude mít v kabelce pořádek a navíc bude vždy perfektně vybavená… co když třeba budete potřebovat půjčit pudr?

mala-long-kosmeticka-tasticka-laskaanadeje-laskyplnetasky2 mala-long-kosmeticka-tasticka-zimni-zahradka-laskyplnetasky mala-long-kosmeticka-tasticka-rozkveta-divocina-laskyplnetasky
Malá taštička Long
Láska a naděje 240 Kč
Malá taštička Long
Zimní zahrádka 330 Kč
Malá taštička Long
Rozkvetlá divočina 330 Kč

 

4. Pouzdro na psací potřeby

Je nadšenou fanynkou diářů a zápisníků? Pak máte perfektní dárek! Každá taková milovnice potřebuje i kvalitní pouzdro na propisky, fixky, zvýrazňovače a jiné kreativní potřeby. Pouzdra šijeme s gumičkou, aby se daly připevnit na diář nebo pevnější sešit A5. Už tak nikdy nebude muset hledat, kam si svoje oblíbené psací potřeby odložila.

pouzdro-podzimnizahrada-laskyplnetasky4 pouzdro-laskaanadeje-laskyplnetasky

Pouzdro s pružnou gumou

Podzimní zahrádka 330 Kč

Pouzdro s pružnou gumou
Láska a naděje 230 Kč

 

 

5. Obal na knihu s nastavitelnou šířkou

Jejím revírem je knihkupectví nebo knihovna a nejlepší společností knižní hrdinové? Pak máte určitě vyhráno s krásným látkovým obalem na knihu, který je navíc nastavitelný podle tloušťky knihy. Schová do něj snadno většinu běžných knih, od trilerů po erotické romány. A to rozhodně kde jaká vášnivá čtenářka ocení.

obal-na-knizku-primesicku-laskyplnetasky
Obal na knihu 350 Kč

 


6. Dárkové balení v organzových pytlíčcích

Všechny tyto produkty včetně plátěnek a malých kabelek si můžete nechat zabalit do velkých organzových pytlíčků.
Malý pytlíček spolu s mini taštičkou a balzámem na rty je také milým dárkem, který potěší.


Všechny tyto dárkové balíčky jsou doplněné o krásnou dárkovou kartičku, kterou si můžete doplnit vlastním textem. A pytlíčky ještě určitě najdou svůj účel i dál. :)

male-darkove-baleni-minitasticka-laskyplnetasky3 velke-darkove-baleni-minitasticka-laskyplnetasky2
Malé dárkové balení 19 Kč Velké dárkové balení 29 Kč

 

 

Tak co, už máte vybráno? Pokud stále váháte, napište mi a společně vymyslíme tu nejlepší variantu dárku, aby přesně na míru sednul ženě, kterou chcete obdarovat. Těším se na vaše zprávy!

Zpět do obchodu