Hodnocení obchodu

5,0 26 hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JR Avatar autora Jana Ruzickova | 19.5.2022
Spokojenost, krasna, hezky usita kabelka, dekuji a doporucuji :-)
Avatar autora | 8.4.2022
Avatar autora Jitka Červenková | 17.3.2022
Byla jsem spokojená moc. Každá moje objednávka byla vždy jednak rychle vyřízená a jednak velmi kvalitně zpracována. Moc oceňuji také komunikaci s paní majitelkou a zájem o zákazníka a jeho maximální spokojenost. Toho je bez výjimky dosahováno. Moc moc doporučuji a děkuji a za skvělou práci ❤️
KH Avatar autora Kateřina Hálová | 14.2.2022
Skvělý obchůdek, krásný pouzdra a taštičky. Doporučuji na 100%
AV Avatar autora Anna Vaverková | 14.2.2022
Mám krásně ušité psaníčko a věřím, že mi bude dlouho dělat radost ;-)
B Avatar autora Bára | 21.11.2021
Nádherné zboží, skvělá domluva. Jsem nadšená. Určitě jsem nenakupovala naposledy.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 21.11.2021
Děkuji za krásné hodnocení a příjemnou domluvu! Těším se, co spolu vymyslíme příště. :)
A Avatar autora Anežka | 7.10.2021
Objednala jsem si sadu taštiček a penálu a jsem neskutečně spokojená. Materiály jsou kvalitní, vzory se neomrzí a jsou pořád roztomilé. Dodání velmi rychlé, i když bylo vše šité přímo pro mě na míru. Všem upřímně doporučuji a určitě objednám i v budoucnu! ???? A malý dáreček se vzkazem a krásné balení mi zlepšili den. :)
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 7.10.2021
Děkuji za moc krásné hodnocení a budu se těšit zase příště! :)
PJ Avatar autora Pavla Jančíková | 22.9.2021
Láskyplné tašky jsou opravdu oprávněným nositelem tohoto jména. Všemi deseti doporučuji a ráda se vracím.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 7.10.2021
Děkuji za krásné hodnocení! :)
J Avatar autora Jitka | 20.9.2021
Všechny kousky jsou tak krásné a precizně ušité. Latkovka je boží, pevná, akorát dlouhé uši a tak prostorná. Kolikrát, když do ní dávám nákup nebo jiné věci, mám pocit, že je nafukovací. Tu musíte mít.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 20.9.2021
Děkuji moc za krásné recenze nákupu i produktů! :)
LB Avatar autora Lucie Budíková | 2.9.2021
Krásné a praktické věcičky. Rychlé dodání a vstřícná komunikace. Už si brousím zuby na další kousky. A rozhodně pořídím i jako dárky pro přátele. Díky moc a rozhodně doporučuji!
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 2.9.2021
Děkuji moc za krásnou recenzi a už se těším na další objednávky! :)
B Avatar autora Barbora | 5.7.2021
Jsem opravdu moc spokojená! Ještě jednou děkuji :-)
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 8.7.2021
Děkuji moc za zpětnou vazbu! :)
M Avatar autora Martina | 7.6.2021
Naprostá spokojenost, krásné výrobky, rychlé dodání.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 8.6.2021
Děkuji moc za zpětnou vazbu! :)
K Avatar autora Kačka | 24.5.2021
Krásná práce, rychlé dodání. Maximální spokojenost, jak u mě, tak i u dcery :) A dáreček k tomu, který velice potěšil :)
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 24.5.2021
Děkuji moc za zpětnou vazbu! :)
P Avatar autora Pavla | 27.4.2021
Krásné zboží, precizní od A do Z. A já miluju ty čučavé látky. Pěkně zabaleno a milý dáreček, to už byla jen třešnička.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 27.4.2021
Děkuji za krásnou recenzi, Pavlo! Mám radost, že jste spokojená. :)
V Avatar autora Veronika | 22.3.2021
Nádherné vypracovaná, kvalitní provedení, jsem úplně potěšena. Fakt jednička 1*** krásně zabalené s dárečkem, jsem ráda, že jsem Vás objevila
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 22.3.2021
Moc děkuji za krásnou recenzi a těším se na další nákup! :)
Avatar autora Kristýna Švandová | 5.3.2021
Rychlé dodání. Paní neuvěřitelně milá, ochotná.. Krásné věcičky pro mne a syna přišly.❤️
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 5.3.2021
Moc děkuji za recenzi, ať dělají radost ještě spoustu let. :)
J Avatar autora Jana | 17.2.2021
Chtěla bych moc pochválit Martinu a její precizní práci. Je očividné, že dělá něco, co miluje. Je to velmi hodná, pečující a šikovná žena! Koupila jsem si od ní malou kabelku ve druhé jakosti, ale doteď nevím, proč to byla druhá jakost. Nenašla jsem žádnou viditelnou vadu. I druhá malá kabelka je naproto úžasná a krásná. S Martinou je skvělá domluva, vše rychle připraví a krásně o zákazníka pečuje. Když vám přijde balíček, je to asi jako když dítě rozbaluje vánoční dárek. Balení je milé.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.2.2021
Jani, moc děkuji za zpětnou vazbu! První psaníčka byla ještě taková nejistá, dá se říct testovací kousky. :) Jsem moc ráda, že obě dělají radost! Budu se těšit zase na další objednávku, ať je co krásně balit i rozbalovat. :)
A Avatar autora Alena | 27.1.2021
Skvělá komunikace, precizní práce, rychlé dodání. Naprostá spokojenost.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 27.1.2021
Moc děkuji za zpětnou vazbu!
A Avatar autora Adéla | 25.1.2021
Marti, dnes dorazil balíček. Já se u něj normálně dojala. Ta taška se srdíčkama je boží, hned v pondělí ji beru do práce a budu dělat parádu! Ještě jednou díky moc za přístup a rychlé dodání zboží přes Zásilkovnu. Mějte se a přeju hodně spokojených zákazníků. Adéla
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 25.1.2021
Děkuji moc za zpětnou vazbu, ráda jsem splnila Vaše přání. :) Ať se dobře nosí!
J Avatar autora Jarmila | 17.1.2021
U láskyplných tašek jsem byla opravdu spokojená. Komunikace výborná a rychlá. Dodání balíčku super rychlé. Zabalené krásně (dodatečně děkuji za dárečky-dcera zabavila medvídky a manžel čaj). A batoh, který jsem v balíčku našla sundávám skoro jen na noc. Za těch pár měsíců už dostal dost zabrat a je pořád jako nový.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Moc děkuji za krásnou recenzi! Přeji, ať je batoh skvělým parťákem ještě spoustu let. :)
Nahoru
26 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení