DOPRAVA ZDARMA K OBJEDNÁVKÁM OD 1000 KČ na pobočku Zásilkovny!

Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 17.2.2021
Chtěla bych moc pochválit Martinu a její precizní práci. Je očividné, že dělá něco, co miluje. Je to velmi hodná, pečující a šikovná žena! Koupila jsem si od ní malou kabelku ve druhé jakosti, ale doteď nevím, proč to byla druhá jakost. Nenašla jsem žádnou viditelnou vadu. I druhá malá kabelka je naproto úžasná a krásná. S Martinou je skvělá domluva, vše rychle připraví a krásně o zákazníka pečuje. Když vám přijde balíček, je to asi jako když dítě rozbaluje vánoční dárek. Balení je milé.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.2.2021
Jani, moc děkuji za zpětnou vazbu! První psaníčka byla ještě taková nejistá, dá se říct testovací kousky. :) Jsem moc ráda, že obě dělají radost! Budu se těšit zase na další objednávku, ať je co krásně balit i rozbalovat. :)
A Avatar autora Alena | 27.1.2021
Skvělá komunikace, precizní práce, rychlé dodání. Naprostá spokojenost.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 27.1.2021
Moc děkuji za zpětnou vazbu!
A Avatar autora Adéla | 25.1.2021
Marti, dnes dorazil balíček. Já se u něj normálně dojala. Ta taška se srdíčkama je boží, hned v pondělí ji beru do práce a budu dělat parádu! Ještě jednou díky moc za přístup a rychlé dodání zboží přes Zásilkovnu. Mějte se a přeju hodně spokojených zákazníků. Adéla
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 25.1.2021
Děkuji moc za zpětnou vazbu, ráda jsem splnila Vaše přání. :) Ať se dobře nosí!
J Avatar autora Jarmila | 17.1.2021
U láskyplných tašek jsem byla opravdu spokojená. Komunikace výborná a rychlá. Dodání balíčku super rychlé. Zabalené krásně (dodatečně děkuji za dárečky-dcera zabavila medvídky a manžel čaj). A batoh, který jsem v balíčku našla sundávám skoro jen na noc. Za těch pár měsíců už dostal dost zabrat a je pořád jako nový.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Moc děkuji za krásnou recenzi! Přeji, ať je batoh skvělým parťákem ještě spoustu let. :)
D Avatar autora Daniela | 17.1.2021
Má láska k Láskyplným taškám je patrná z toho, kolik již mám pořízených výrobků. Jsem spokojenou majitelkou krásné kabelky, se kterou mám sladěnou i taštičku, k tomu další malé i mini taštičky na mnoho drobností, které člověk každodenně potřebuje. Další nezbytností jsou pro mě plátěnky (mám již tři), ve kterých nosím knihy, pracovní věci i nákupy a vzhledem k jejich originálním vzorům a barvám je nosím podle momentální nálady. Možnost výrobků na míru jsem také využila a to k pouzdru, které jsme s Martinou krásně sladily s již pořízeným diářem. Některé výrobky jsem také darovala jako dárek a mou radost z nich jsem rozšířila dál. Jako poslední bych chtěla zmínit krásné a ekologické zabalení výrobků s přiloženým dárečkem a osobním vzkazem. Z těchto věcí je vidět, že jsou výrobky opravdu šité s láskou a že si Martina váží každého, komu své výrobky šije
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Kdybych dělala statistiku, kdo u mě nakoupil nejvíckrát, byla byste na bedně. :) Moc děkuji za krásnou recenzi a mám radost, že jste se všemi produkty tak spokojená. :)
J Avatar autora Jitka | 17.1.2021
S obchodem a jeho výrobky jsem maximálně spokojená, nakupuji zde opakovaně. Skvělá komunikace, vstřícnost, rychlé vyřízení objednávek. Výrobky jsou ve skutečnosti ještě hezčí, než na obrázcích e-shopu. Taštičky jsou půvabně sladěné, mile překvapí také hravá kombinace s podšívkou. Obdivuji nápaditost a originalitu. Na výrobcích je poznat, že jsou opravdu šité s láskou. Těším se na další nákup! :)
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Moc děkuji za milou recenzi! Budu se těšit na další nákup! :)
M Avatar autora Markéta | 16.1.2021
Před Vánoci jsem objednala dvě kosmetické taštičky z omyvatelné bavlny. Balíček byl kvůli předvánočnímu shonu na cestě trochu déle, ale to se dalo očekávat. Taštičky přišly krásně dárkově zabalené a i s milým věnováním.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Děkuji za krásnou recenzi! Jsem ráda, že taštičky stihly i přes problémy s dopravou dorazit včas. :)
S Avatar autora Simona | 16.1.2021
Objednala jsem si modrou taštičku z omyvatelné bavlny, dobře šitá, pevný materiál, byla jsem moc mile překvapena. Určitě to nebyl můj poslední nákup. :)
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Děkuji za krásnou recenzi! Budu se těšit na další nákup. :)
LL Avatar autora Lucie Zelená alias LucyFoxGreen | 15.1.2021
Výrobky od Martiny jsou precizně ušité a velmi praktické, barvy jsou věrohodné a materiál velmi kvalitní. Organizérů není nikdy dost. Jsem ráda, že jsem objevila tak nadaného člověka, který tvoří srdcem. Mám hned několik výrobků. A jsem s nimi nadmíru spokojená. 1) Pouzdro na zip s gumou, které využívám denně především na moje háčky a další pomůcky, které potřebuji ke svojí práci. -> Vřele toto pouzdro s gumou doporučuji především studentům a pisálkům. Díky pružné gumě lze pouzdro upevnit na diář nebo sešít velikosti A5, takže psací pomůcky jsou okamžitě k dispozici. 2) Doporučuji ještě Martiny taštičky s nepromokavým povrchem, ideální na kosmetiku. A nebo cestování s dětmi, protože není okamžik kdy by něco neupatlaly. Z tohoto nepromokavého povrchu to jde jedna báseň - velice praktické. 3) Pro našeho čtyřletého syna se hodí právě projektový pytlíček do školky. Snadno ho otevře a zase zavře díky utahovací šňůrce, která není jen tak obyčejná, ale s lurexem, krásně zářivá jako všechny výrobky od Martiny. Ještě jednou díky a vytrvej v tom co děláš, protože to děláš precizně. Přeji hodně spokojených zákazníků.
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Moc děkuji za obsáhlou recenzi! Mám radost, že všechny produkty dobře slouží. :)
L Avatar autora Lucie P. | 15.1.2021
Jsem velmi spokojená! Objednala jsem si plátěnku a modré psaníčko. Kvalitní a pevný materiál, krásné barvy, precizně ušité, komunikace na jedničku! Řešily jsme problémy s poštou a paní Martina byla velmi ochotná a nápomocná. Jistě zde nenakupuji naposled! Děkuji a přeji mnoho úspěchů!
MS Avatar autora Martina Smolková (Administrátor) 17.1.2021
Moc děkuji za krásnou recenzi! Jsem ráda, že Vás problémy s poštou (už přes ni ani neposílám) neodradily od dalšího nákupu. :)
10 položek celkem