Milý Ježíšku, aneb co si přát nebo darovat k Vánocům 2021

VANOCNI-banner-darkove-sady-laskyplnetasky

Po roce jsou tady zase. Pravé české Vánoce. Produkty u Láskyplných tašek se za ten rok změnily, a tak vám přinášíme aktuálních 6 + 1 vánočních tipů na dárky, které by se mohly líbit vašim blízkým pod stromečkem.

Milý Ježíšku, největší radost by mi určitě udělalo... :)

1) Pouzdro s pružnou gumou na diář

Jsou ideálním dárkem pro milovníky diářů, bullet journalů nebo deníků. Díky jednoduchému připevnění k deskám diáře jsou chytrým řešením, jak mít psací potřeby vždycky u sebe. Můžete ho doplnit také o nové psací potřeby a samolepky. Budou se spolu skvěle doplňovat.

2) Nová kabelka do šatníku

Kabelka je ozdobou každé ženy. Ať už vyberete menší nebo větší, rozšíříte jí sbírku o jedinečný kousek. Nejoblíbenější kabelkou jsou láskyplná psaníčka, ať už v klasické černé nebo v jiných neotřelých barvách. Najdete je také v krásné dárkové sadě spolu se sladěnou mini taštičkou.

pouzdro-podzimnizahrada-laskyplnetasky4 psanicko-cerne-vesmir-laskyplnetasky

3) Kosmetický kufřík Ernie
Krásný prostorný úložný box na kosmetiku, DIY projekty nebo jiné poklady. Mimochodem, vejde se i hezky do čtvercového Kallaxu. :)
Novinkou je také menší, ale stále prostorná verze - kosmetický kufřík Bernie.
K oběma dostanete jako dárek také malou taštičku Long.

4) Malé taštičky na všechny holčičí poklady

Ať už je doplníte další drobností, nebo je darujete jen samostatně, budou krásným a praktickým dárkem. Mají totiž nekonečno možností využití, ať už na kosmetiku nebo jiné menší drobnosti. Budou jednoduše dohledatelné i v té nejobjemnější kabelce.

5) Krásná pevná plátěnka

Plátěnka, která unese hromadu knih nebo těžší nákup a zároveň bude krásná i jen tak místo kabelky? Takovou můžete vybírat ze všech vzorů ze vzorníku a rozhodně s ní nešlápnete vedle. :) 

kufrik-podzimnizahrada-laskyplnetasky2 mala-tasticka-stromy-laskyplnetasky

6) Vánoční dárkové sady - LIMITKA, která vám ušetří čas s kombinováním i balením.

Speciální vánoční nabídka dárkových sad obsahuje celkem 5 kombinací produktů. Na vás je vybrat jen vzor nebo barvu. V ceně je krásné vánoční balení a tak stačí jen dopsat na krabičku jméno a položit pod stromeček. Jedinečná limitka pouhých 17 vánočních krabiček.

7) Dárkový poukaz v jakékoliv hodnotě

Pokud si nevíte rady s výběrem nebo byste rádi věnovali třeba obal na notebook a nevíte správnou velikost, využijte možnost dárkového poukazu.
K příležitosti Vánoc se skvěle hodí speciální Vánoční poukaz a je možné si jej nechat poslat e-mailem nebo vám jej pošleme už nachystaný v krásné obálce. :)

sada-psanicko-mini-tasticka-laskyplnetasky vanocni-darkovy-poukaz-laskyplnetasky

Už máte vybráno? Je nejvyšší čas se rozhodnout nebo napsat Ježíškovi! :) Objednávky s garancí doručení do Vánoc přijímáme do 30. 11.

Tak šťastné a veselé!

 

Zpět do obchodu