Jak si jednoduše naklikat svůj produkt na přání

S Láskyplnými taškami jsme za uplynulé dva roky ušli dlouhou cestu a nadále se snažíme zlepšovat. Dříve šlo jen o jednotlivé výrobky v konkrétních vzorech, které se vůbec neprolínaly s ostatními produkty. Jak šel čas, naučila jsem se ladit pro vás produkty do stejných vzorů, abyste si mohli vybírat sladěné kolekce.

Našít rovnou všechny výrobky ve všech možných kombinacích ze vzorníku je ale pro jednoho opravdu moc. :) A tak vznikl nápad na takový konfigurátor, kde si u konkrétního výrobku můžete vybrat z variant látku podle vašeho vkusu.

Vyzkoušejte si rovnou, jak jednoduché je teď naklikat si svůj produkt na přání. :)
Dále v článku si můžete o možnostech u jednotlivých kategorií přečíst více.

shopper-kabelka-minerals kosmeticky-kufrik-ruzovy-laskyplnetasky

NA PÁR KLIKŮ

U některých produktů, jako jsou taštičky a pouzdra, vybíráte jen vnější látky. Vnitřní vám barevně sladím k vybranému vzoru.

Stejně tak je to u obalu na tablety a notebooky. V produktech si zvolíte preferovaný typ kapsy a konkrétnímu obalu přiřadíte preferovanou vnější látku. Do poznámky k nákupu pak nezapomeňte dopsat rozměry vašeho zařízení, pro který je obal určený.

U kufříku je možné vybírat vnější i vnitřní látku mezi plátnem a/nebo voděodolnou batohovinou. Je jen na vás, jak si materiály nakombinujete, co bude uvnitř a co venku. Je možné ho ušít i z koženky, ale pro příliš mnoho možností jsem tuto možnost zatím vyřadila z konfigurace. Tuto možnost si zatím můžete domluvit předem nebo v poznámce k nákupu.

U batohu a plátěnky vybíráte vzor a jednobarevný kanvas/batohovinu. Vnitřní látku vám už vyberu sama tak, aby vám hezky ladila.

Některé kabelky mají na výběr jak barvu koženky (případně kanvasu), tak látky ze vzorníku na vnitřní část a vnější kapsy (záleží na typu kabelky). Kabelka Hillside má variantu s kapsami na přední nebo i na zadní straně. U některých je možné vybírat také volitelné bonusy, jako karabinu na klíče nebo sladěnou taštičku za výhodnější cenu. Tuto možnost nabízí třeba Shopper kabelka Minerals.

Vzor si můžete vybírat jednoduše také u Dárkových sad, kdy díky jednotnému designu získáte lepší cenu a zároveň máte rychle vybraný krásný dárek pro své blízké. :)

Snažím se pro vás proces výběru zjednodušovat a tak například u kabelek budete časem vybírat mezi produkty už jen střih a následně si vyberete konkrétní barevnou kombinaci podle vašich představ. Pokud bude některá kombinace rovnou skladem, zobrazí se vám dostupný počet. :)

Tvorba těchto konfigurátorů je stále v procesu, kdyby vám cokoliv chybělo nebo nebylo zcela funkční, dejte nám prosím vědět a napravíme to. :)

Zpět do obchodu