Rozdejte letos pod stromečkem radost s láskyplnými českými dárky

Blíží se nejkrásnější část roku - Advent a s ním nejen dětmi tolik oblíbené Vánoce. Mnohdy nás právě blížící se svátky přimějí už s předstihem se zamyslet, co nadělit svým nejbližším pod stromeček. Čím je překvapit a potěšit. Co vybrat a koho obdarovat. Možná se ptají naopak oni, čím mohou potěšit vás? Proto než zapálíte první svíčku na adventním věnci, vyberte si z této originální nabídky Láskyplných tašek. A pošlete Ježíškovi tip, co byste rádi od něj dostali, dokud je ještě čas. Také požádejte ostatní, aby poslali svůj tip pro Ježíška vám. A pak už jen honem nadělovat. :-) 

Vaše srdce zahřejí tito smělí kandidáti na nejláskyplnější dárky. Pojďte si z nich vybrat.

Dárek po celý rok, v létě, i na zimních toulkách

Některé dárky jsou už po svátcích pouhými lapači prachu. Jiné naopak potěší svou užitkovou hodnotou po celý rok, a jsou tak perfektním dárkem samy o sobě. Co k tomu dodat? Těmito láskyplnými taškami splníte úkoly dva. Uděláte radost, která je také takříkajíc praktická. A zmíněná radost bude navíc dvojnásobná: Jedinečný kousek na výlety a procházky potěší obdarovaného a vás pak výraz rozzářených očí toho, kdo je dostal.

Stahovací batoh - na začátku každé práce stojí nápad. A protože každý nápad je originál, podívejte se, jaký dárek si vás vybral. Který vás svým jedinečným vzorem oslovil a zaujal. Praktická karabina na klíče umístěná uvnitř stahovacího batohu se postará o to, že se domů po prožitých toulkách za krásami okolí dostane ihned, jakmile v batohu zalovíte. A že klíče nebudete muset složitě hledat. Stahovací batoh je vhodný pro každou výjimečnou i běžnou příležitost. Co říkáte?  

image (1) tasticka_ptacci_laskyplnetasky

Která žena, slečna, dívka nebo holčička to nezná… Ať už jdete kamkoli, musí být s vámi. Co? No přeci malá praktická taštička na kosmetiku. Každá z nás prožila období, kdy ji neměla, až dospěla do stádia, že už nikde nic nehledá. Právě na ty z vás myslí tato nabídka. Bez taštičky na kosmetiku se vám kdeco kde kam zatoulá a není nic horšího, než pak potřebné věci chtít nahmatat. Do této krásné taštičky se pohodlně vejde i spousta jiných nezbytností. Už jste si tu svou vybrala?

Pouzdro s pružnou gumou na diář je must-have pro všechny, kdo se neobejdou bez diáře, deníku nebo zápisníku. Pouzdra z Láskyplné dílny jsou vybavena gumičkou, jíž snadno připevníte na pevné desky. Psací potřeby pak máte po ruce a stačí jen si vše důležité poznamenat. Nákup, výlet s kamarádkou, výročí, ale i vzkaz pro vaši drahou polovičku nebo nákupní seznam.

Kabelky, to je samostatné ženské téma. Jsou pro nás něco, jako pro muže auta. Láskyplná psaníčka jsou navíc nádherná ze všech stran. Vděčí za to nápadité podšívce, která každé ženě vykouzlí úsměv na tváři, kdykoliv psaníčko otevře. V nabídce najdete čtyři dostupné barvy a čtyři kouzelné kombinace. Pojďte s nimi i vy vyčarovat radost, která trvá.   

laskyplne_psanicko_cervene2 laskyplne_psanicko_cervene


Vánoční pytlíčky na dárky

Speciální vánoční doba si žádá speciální vánoční edici. Přináším vám ji s pytlíčkem na dárky. Využijete ho na jakékoliv menší dárky, i na ty vaše, vlastnoručně s láskou vyrobené. Vydrží vám dlouhé roky na další a další dárky. Využít jej můžete celoročně k uložení menších hraček, dekorací, náramků… Také se hodí v setu jako adventní kapsičky.

Pytlíčky mají dvě velikosti - malé a velké.

Co v nich darujete vy? Nebo budou dárkem samy o sobě?

IMG_20201028_140019 

Dárkové sady

Jsou jako stvořené pro milovníky sladěných dárků! Produkty v sadě jsou vždy o něco levnější než kupované samostatně, a vy tak uděláte radost i své peněžence. Samozřejmostí je možnost si vybrat design produktů podle svých představ. :)

Sada taštiček Love yourself je stálicí  e-shopu. Jedná se o velkou a malou taštičku. Texty na nich jsou motivační, zaručeně ve vás povzbudí vaše ryze něžné ženské já. Malou taštičku můžete nahradit také pouzdrem s pružnou gumou, které je skvělým doplňkem k diáři i deníku.

Vhodnou alternativou je také sada malé a mini taštičky. Malá je svými rozměry ideální na kosmetiku coby cestovní balení do každé kabelky i batohu, mini taštička je skvělá na různé slevové nebo bankovní karty nebo může posloužit jako malá peněženka.

Untitled design (12) IMG_20201015_161741

 

Zabaleno s láskou

Letos vám až do Vánoc s radostí zabalím vaše Láskyplné tašky do slavnostního papíru, za symbolickou jednu korunu. Složení balíčků můžete upřesnit v poznámce k nákupu a také papír si můžete přizpůsobit svému vkusu podle nabízených vzorů.

 

TIP PRO NEROZHODNÉ
Nevíte, co přesně vybrat? Darovat můžete i radost v podobě dárkového poukazu. Poukazy nabízím ve výši 300 korun, 500 korun, 700 korun a 1000 korun. Co by nemusela stihnout včas pošta, o to se postará e-mail ve formátu pdf. Stačí pouze poukaz vytisknout a darovat.

Každý poukaz disponuje unikátním kódem a dobou platnosti celého roku od vystavení. Takže na ten správný výběr máte času tak akorát.

1

 

Pojďte letošní Vánoce strávit jinak. Nedejte na mumraj obchodních center a vyberte si originální dárek přímo z pohodlí domova. Děkuji vám za přízeň. I díky vám můžou české dílny dále tvořit unikátní dárky, na které se nezapomíná. 

 

Zpět do obchodu