4 tipy na originální dárky pro paní učitelku

Hledáte vhodný dárek pro paní učitelku? Nechcete ji za její práci poděkovat pouze květinou a bonboniérou jako každý rok? Buďte originální a zkuste tentokrát něco krásného, ale zároveň praktického. Přináším 4 tipy na dárky pro paní učitelku z e-shopu Láskyplné tašky, které jsou vyrobené s láskou v Česku a které vaší paní učitelce vykouzlí velký úsměv na tváři.

Práce učitelů je náročná a často nedoceněná. Troufám si tvrdit, že ji sama znám – jsem máma,  mám za sebou 5 let studia pedagogiky, několik známých mezi učiteli a praxi na prvním stupni. O to víc si vážím toho, kolik úsilí věnují učitelé našim dětem. Hodně z vás si teď učení dětí během pandemie vyzkoušelo doma. Bylo to náročné? A co teprve, když má paní učitelka ve třídě dětí třeba třicet? Učitelé vzdělávají naši budoucí generaci a s našimi potomky to často opravdu nemají lehké. Udělejte jim na oplátku radost něčím od srdce!  

Všechny dárky z e-shopu Láskyplné tašky je možné taky ušít na míru, s jiným designem nebo v jiné velikosti. Můžete ta dát úžasný osobní dárek, který nebude mít nikdo jiný. :)

1) TAŠTIČKY NA DROBNOSTI

Vejde se do nich spousta různých pokladů. Paní učitelky je určitě ocení jako taštičky na různé pomůcky pro děti nebo pro sebe na fixy, pastelky, kartičky, či naopak na osobní věci jako kosmetiku a doklady. Taštičky jsou také úžasným pomocníkem při balení na dovolenou. Paní učitelka si do nich bude moct schovat všechno, co bude potřebovat na zasloužený relax o prázdninách.

mini-tasticka-na-drobnosti-maly-darek-penezenka-na-drobne mala-tasticka-na-drobnosti-kosmetika-darek-pro-zenu velka-tasticka-obal-na-knihu-tip-na-darek
Mini taštička 180 Kč Malá taštička Stromy 230 Kč Velká taštička od 280 Kč

 

2) POUZDRA NA PROPISKY A FIXY

Na tužky, fixy i na červenou propisku, na menší nůžky i na další věci je nejúžasnější pouzdro. Dá se navíc přidělat k diáři i deníku, aby bylo stále při ruce a nikam se nezatoulalo. Ideální je také na fixy k popisovací tabuli nebo na magnety, ty učitelé hledají denně, přísahám!

Stejně skvěle využijí také malou taštičku Long, která má stejnou délku jako pouzdro, ale vejde se do ní ještě víc. Je tak ideální nejen na kosmetiku, ale i na hrubé fixy a zvýrazňovače.

pouzdro-na-diar-darek-pro-pani-ucitelku penal-s-pruznou-gumou-skolka-fixy-pastelky-diar  mala-kosmeticka-tasticka-penal-tuzky
Pouzdro Ptáčci 230 Kč Pouzdro Podzimní zahrada
290 Kč
Malá taštička Long Stromy
300 Kč

 

3) PLÁTĚNKY NA SEŠITY

Víte, kolik toho denně s sebou tahá paní učitelka do školy? Opravené sešity, učebnice, ze kterých si doma sepisovala přípravu na další vyučování, vyrobené pomůcky pro děti, svačinu, pití, osobní věci… Paní učitelky ve školce sice sešity neopravují, ale i ony potřebují dětem vymyslet vzdělávací program a papírování mají víc než dost.

Pevná plátěnka, která toho hodně unese, bude paní učitelce skvělým pomocníkem. A když ji zrovna nevyužije ve škole, schová si ji do kabelky, kde bude připravena třeba na nákup nebo do knihovny. Já ve své láskyplné plátěnce běžně nosím až 5 kilo a na rameni toho pravděpodobně ani vy stejně víc neunesete.

pevna-platenka-designova-na-knizky-nakup-darek-kvetiny platenka-designova-vesmir-prirodoveda-pro-pani-ucitelku platenka-designova-darek-pani-ucitelka-skolka-skola
Plátěnka Podzimní zahrada
s přírodním kanvasem 
450 Kč
Plátěnka Vesmír
s námořnicky modrým
kanvasem 450 Kč
Plátěnka Rozkvetlá divočina
s přírodním kanvasem 
450 Kč

 

4) DÁRKOVÉ SADY PRO PANÍ UČITELKU

Všechny taštičky a pouzdra je možné pořídit i ve výhodných dárkových sadách. Věnujete tak krásně sladěné dárky, které jsou zároveň praktickými pomocníky pro každou ženu. :)

Všechny sady si můžete jednoduše vybrat ve vzoru podle vlastního výběru.

darkova-sada-vyhodna-platenka-kosmeticka-tasticka darkova-sada-mala-mini-tasticka-na-drobnosti_1 sada-pouzdro-mala-tasticka-ovecky-laskyplnetasky

Sada Plátěnka + Malá taštička,
různé vzory 630 Kč

Sada Malá + Mini taštička,
různé vzory 380 Kč

Sada Pouzdro + Malá taštička, různé vzory 480 Kč

 

Všechny tyto produkty vám rádi zabalíme jako dárek do krásných organzových pytlíčků včetně dárkové kartičky.

A teď jeden tajný tip: Úplně nejúžasnější je naplnit tyto láskyplné tašky i něčím dobrým na zub! :)

Vybrali jste vaší paní učitelce dárek? A je vám líto, že ho nedostanete vy? Udělejte radost i sobě! Vždyť jste se v této době i vy denně podíleli na vzdělávání svých dětí. Zasloužíte si to.

Co dáváte učitelům u vás? Pochlubte se a inspirujte ostatní! :)

 

VÍCE TIPŮ SI MŮŽETE PŘEČÍST V ČLÁNKU: "TIPY NA ORIGINÁLNÍ LEVNÉ DÁRKY DO 300 KČ"

Zpět do obchodu