4 tipy, jak si udržet pořádek v kabelce

Taky se vám někdy stává, že si něco dáte do kabelky a pak to neumíte najít? Zpravidla se ta věc objeví, až když ji pokládáte za ztracenou a nebo jste ji dávno nahradili. Toto umí kabelky někdy až moc dobře – ukrývat poklady i před majitelkami.

 

Zkuste tyto 4 tipy pro uspořádanou kabelku:

1. Neházejte vše do jednoho prostoru

Každá kabelka má kromě hlavní části také menší kapsičky, které bývají otevřené, na magnet nebo na zip. Určete si, do které budete co ukládat a dodržujte systém. Kapesníky tak najdete vždy před prvním kýchnutím a nákupní lístek v přední kapse budete mít při ruce už u vchodu.

2. Málo kapes? Využijte taštičky!

Pokud vám v kabelce kapsy nestačí nebo chodíte raději se stylovou plátěnkou, využijte možnosti zapnout poklady do taštičky, kterou přidejte do hlavního prostoru. Mini taštičku použijete jako peněženku, větší taštičky jsou skvělé na kosmetiku nebo nabíječku na mobil.

kabelka_hillside_laskyplnetasky_kari3  laskyplnetasky-loveyourself-malamini

 

3. Psací potřeby i brýle vždy na jednom místě

Jestli si nikdy nepamatujete, do které kapsy jste si dali propisku, uvítáte pouzdro na psací potřeby, které si můžete díky pružné gumě připevnit na desky diáře. Je to praktické, protože ho nikde nezapomenete. Leda byste někde nechali celý diář. 
Do pouzdra se jindy vejdou i brýle na čtení, ty se také hodí najít hned! 

4. Pravidelně si naplánujte kabelkovou inventuru

Ať už budete kapsy a taštičky používat sebevíc, určitě se i vám vyskytne v kabelce nepotřebná účtenka, nefunkční propiska nebo již nechtěné hračky od dětí. Udělejte si jednou týdně nebo podle potřeby 5 minut čas a proberte si věci, které s sebou nosíte. I přes zavedený systém se může stát, že narazíte na ztracený poklad!

A jaký tip pro pořádek v kabelce máte vy? 

platenka-jemnekviti-laskyplnetasky pouzdro-ptacci-laskyplnetasky-1

Zpět do obchodu